Betaal je lening op tijd af

Ondanks dat je wellicht geld kunt lenen met BKR wilt het nog niet zeggen dat je laks met je lening om moet gaan. In tegendeel, want ondanks dat je geld kunt lenen met BKR zijn de voorwaarden voor de lening precies hetzelfde. In elk geval 1 voorwaarde en dat is de voorwaarde dat je op tijd terugbetaalt. Dit spreek je van tevoren af en je weet dus precies op welke datum het geld wordt terug verwacht. Is het geld er niet, dan kun je verwachten dat er maatregelen volgen die over het algemeen door de meeste mensen als niet zo prettig worden ervaren.

Herinneringen

In het meest gunstige geval krijg je eerst een herinnering dat je nog geld moet terugbetalen. Heb je een geldverstrekker met veel geduld, dan krijg je daarna nog een herinnering als je nog niet met het geld over de brug bent gekomen. Maar zelfs de meest geduldige geldverstrekker verliest wel eens haar geduld en dat zou je niet moeten testen. Wat je trouwens wel moet weten is dat de meeste geldverstrekkers maar weinig geduld hebben en gewoon het geld op de juiste datum terug verwachten. Dat is de afspraak en daar heb je je dan ook aan te houden.

Incassobureau

Het laatste wat je wilt dat er gebeurt is dat een incassobureau het openstaande bedrag dat je bent verschuldigd bij je komt innen. Immers werkt een incassobureau ook niet voor niks. Dan kan misschien de boete die je krijgt voor het te laat aflossen nog wel meevallen, maar meestal zullen ook de kosten van het incassobureau voor jou rekening zijn en deze kosten vallen normaal gezien bepaald niet mee.

Previous post:

Next post: